Voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*

Gratis verzending vanaf €75,-

14 dagen bedenktijd

Retouren

Bedenktijd/retour

Het kan gebeuren dat je een bestelling wilt terugsturen. Misschien bevalt het product niet of om een andere reden wil je het toch niet hebben. Geen zorgen, je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren.

Na annulering heb je nog eens 14 dagen om het product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag terug, inclusief verzendkosten. Alleen de kosten voor het retourneren naar de webwinkel zijn voor jouw rekening. Meestal zijn deze kosten ongeveer € 7,25 per pakket, maar de exacte tarieven vind je op de website van je vervoerder. Als je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op via service@huisdier2go.nl. Zodra we het product in goede staat retour hebben ontvangen, storten we het orderbedrag binnen 14 dagen terug.

Als het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, kunnen we deze waardevermindering aan jou doorberekenen. Dus behandelt het product met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij retournering.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat kan! Neem contact met ons op via service@huisdier2go.nl. Je draagt wel zelf de kosten voor het terugsturen van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan snel contact met ons op. We zullen proberen de bestelling voor je te wijzigen.

De waardering van huisdier2go.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 7.5/10 gebaseerd op 8 reviews.